En sida om läkande kost, driv, egenmakt och livet som funkisförälder

 

Senaste blogginlägg

En förmiddagskurs i syrning och fermentering

Nu finns det möjlighet hänga med på en förmiddag i syrning under Studieförbundet Vuxenskolans regi. Upptäck glädjen i att syra och fermenteragrönsaker. Under kursen kommer vi att:

  • Tillsammans göra surkål.

  • Lära oss mer om syrning och fermentering av säsongens grönsaker

  • Diskutera hur fermenterade livsmedel kan främja tarmhälsan.

Det här får du:

  • Smakprov under dagen

  • Din egen surkål att ta med hem.

  • Burkar och ingredienser ingår

Praktisk information:

Datum: 22 mars 2025

Tid: 09 00 -12 00

Adress: SV Ängelholm, Järnvägsgatan 11. 26232 Ängelholm

Ta med dig:

  • En kniv

  • En stor skål

  • En skärbräda

  • En ren kökshandduk

Anmälan till kursen görs här

Varmt Välkomna till en inspirerande och lärorik förmiddag!


Gästblogg hos 4health by Anna Sparre

Jag har fått nöjet att gästblogga hos 4health by Anna Sparre. Gå in och läs om kostomläggningen vi gjorde i familjen. Vårt hur och varför och vad det gjorde för skillnad för oss, var och en.

Jag är utbildad och cert PI Kost- och hälsovägledare med ett funktionsmedicinskt och evolutionärt perspektiv. Under fliken tjänster hittar du mina erbjudande.

Funderar över näringstät sund kost för hela familjen. Skriver och reflekterar över inkludering, Downs syndrom och livet som funkismamma