Spenatsallad med champinjoner och avocado

  • 2 nävar spenat

  • 2 avocado

  • 1 handfull rädisor

  • 200 g champinjoner

  • 1 näve pumpakärnor

  • 2 msk äppelcider vinäger

  • 1/2 dl olivolja

  • 2 tsk dijonsenap

  • salt och peppar

Dela och kärna ur avokadon gröp sedan ur den och dela innehållet i bitar. , Skiva rädisor och champinjoner. Varva sedan spenat, avokado, svamp och rädisor i en salladsskål.

Rosta pumpakärnorna i en stekpanna tills de doftar gott och det knäpper lite i dem. Nu är det dags att mixa olja, vinäger, senap och pumpakärnor till en jämn smet. Tillsätt salt och peppar efter behag.

Servera som förrätt, lunch eller tillbehör. Lika gott varje gång!

Föregående
Föregående

Rödkålssallad med feta och valnötter

Nästa
Nästa

Sallad med mozzarella och soltorkade tomater