Lättgjord chokladdessert med färska hallon

Vi har jättefina hösthallon i vår trädgård och finns det något godare än färska hallon i kombination med mörk choklad. Jag älskar det i alla fall. Detta buslätta chokladrecept består av endast två ingredienser. Ja, plus hallon då förstås. Det är Glutenfritt och Paleo.

  • 100 g riktigt mörk choklad. Jag tar 90% kakaohalt men tycker man att det är för bittert kanske 85% räcker.

  • 4 dl kokosgrädde

Gör så här

Ta chokladkakan och bryt den till småbitar och lägg det sedan i en bunke. Värm upp kokosgrädde så det precis börjar sjuda och häll det därefter över chokladen. Vispa eller eller rör till en jämn smet, skeda upp i 6 små portionsskålar och varva med hallon. Ställ i kyl och mumsa i dig efter ca 2 h.

Föregående
Föregående

Kokoskaka!

Nästa
Nästa

Blåbärsmuffins