Blåbärskakor

  • 5 dl mandelmjöl

  • 1 dl sötning (jag använde sötströ från Ica denna gång)

  • 1 dl kokosmjöl

  • 1 tsk bakpulver

  • 1/2 tsk salt

  • 2 ägg

  • 1 dl kokosgrädde

  • 1/2 tsk vaniljpulver

  • 2 dl blåbär

Sätt ugnen på 150 grader. Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt därefter ägg och kokosgrädde. Blanda ordentligt. Därefter vänder du försiktigt ner blåbären i degen. Lägg degen på en plåt med bakplåtspapper och dela den i 12 lika stora bitar och placera sedan ut de jämt på plåten. In i ugnen med plåten i ca 25 minuter dvs tills färgen är lite gyllenbrun men kakorna fortfarande lite mjuka. Gott både på direkten och i morgon!

Föregående
Föregående

Chokladkakor med granatäpple

Nästa
Nästa

Fröknäcke