Smakrik fiskgryta med oliver
500g vit fisk
2 msk ghee
2 morötter
1 liten fänkål
1 chili
5 champinjoner
10 vitlöksklyftor
1 liten purjolök
1 gul lök
1 kruka med basilika
1 rejäl ruska med bladpersilja
1 burk ansjovis
1 dl oliver
4 msk fiskfond
5 dl vatten
2 dl vitt vin
400 g krossade tomater
Salt och peppar
Skär grönsakerna i bitar och fräs de sedan i en stor panna eller gryta med ghee. Tillsätt sedan resten av ingredienserna men hoppa över tomatkross och fisk så länge. Låt härligheten puttra under lock i 10 minuter och häll därefter i tomaterna och låt det puttra vidare i 5 minuter till. Nu ska fisken i och den ska vara skuren i 2 centimeters kuber. Här går det snabbt och så fort fisken blivit vit och fast i köttet är det klart för servering. Just det, glöm inte att smaka av med salt och peppar.