En förmiddagskurs i syrning och fermentering

Nu finns det möjlighet hänga med på en förmiddag i syrning under Studieförbundet Vuxenskolans regi. Upptäck glädjen i att syra och fermenteragrönsaker. Under kursen kommer vi att:

  • Tillsammans göra surkål.

  • Lära oss mer om syrning och fermentering av säsongens grönsaker

  • Diskutera hur fermenterade livsmedel kan främja tarmhälsan.

Det här får du:

  • Smakprov under dagen

  • Din egen surkål att ta med hem.

  • Burkar och ingredienser ingår

Praktisk information:

Datum: 22 mars 2025

Tid: 09 00 -12 00

Adress: SV Ängelholm, Järnvägsgatan 11. 26232 Ängelholm

Ta med dig:

  • En kniv

  • En stor skål

  • En skärbräda

  • En ren kökshandduk

Anmälan till föreläsningen görs här

Varmt Välkomna till en inspirerande och lärorik förmiddag!

Nästa
Nästa

Föreläsning om kost, livsstil och sunda livsstilsvanor