Cillipanna med korv
En rustik och mustig korvrätt som innehåller många smaker. Inte minst koriander som jag är så svag för.
Paleo och glutenfritt
6 korvar med riktigt hög kötthalt, minst 90%
1 rödlök skuren i tunna skivor
1 grön paprika skuren i tärningar
1 msk olivolja
2 tsk kumminfrö
1 1/2 dl rödvin
4dl körsbärstomater
1 dl kycklingbuljong
2 tsk chilipulver
1/2 tsk rökt paprikapulver
1 tsk oregano
4 skivade morötter
Skivad vårlök
Hackad koriander
Sätt ugnen på 200 grader och lägg korv, rödlök och paprika i en ugnsfast form. Häll över olja och kumminfrö och blanda väl. Sätt formen i ugnen ungefär 25 minuter. Lyft ur korven och blanda sedan i resten av ingredienserna förutom vårlök och koriander. Blanda om rejält och lägg tillbaka korven. In med allt i ugnen igen i ytterligare 20 minuter. Toppa med vårlök och koriander. Servera en härlig grönkålssallad till.