Cillipanna med korv

En rustik och mustig korvrätt som innehåller många smaker. Inte minst koriander som jag är så svag för.

Paleo och glutenfritt

  • 6 korvar med riktigt hög kötthalt, minst 90%

  • 1 rödlök skuren i tunna skivor

  • 1 grön paprika skuren i tärningar

  • 1 msk olivolja

  • 2 tsk kumminfrö

  • 1 1/2 dl rödvin

  • 4dl körsbärstomater

  • 1 dl kycklingbuljong

  • 2 tsk chilipulver

  • 1/2 tsk rökt paprikapulver

  • 1 tsk oregano

  • 4 skivade morötter

  • Skivad vårlök

  • Hackad koriander

Sätt ugnen på 200 grader och lägg korv, rödlök och paprika i en ugnsfast form. Häll över olja och kumminfrö och blanda väl. Sätt formen i ugnen ungefär 25 minuter. Lyft ur korven och blanda sedan i resten av ingredienserna förutom vårlök och koriander. Blanda om rejält och lägg tillbaka korven. In med allt i ugnen igen i ytterligare 20 minuter. Toppa med vårlök och koriander. Servera en härlig grönkålssallad till.